Аренда Продажа Посуточно Квартира в новострое Новостройки Застройщики Агентства Новости Статистика О нас Кабинет
Аренда Продажа Посуточно Квартира в новострое Больше Новостройки Посуточно Оценить Застройщики Агентства Новостройки Новости Статистика О нас
ua ru en
Политика конфедициальности

ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

Згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI, діючи добровільно і усвідомлюючи значення моїх дій, даю свою згоду на обробку персональних даних Сайтом Top.Estate, надалі «Власник», на таких умовах:

Персональні дані оброблятимуться з метою підтримки зв'язку (комунікації) між мною і Власником, забезпечення авторизації та/або реєстрації, доступу до та/або зберігання інформації на веб-сайті Top.Estate, та/або ознайомлення з інформацією на веб-сайті Top.Estate, включення інформації про мене до персональних даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються в ході ведення діяльності Сайтом Top.Estate.

Власником можуть оброблятися залишені мною на веб-сайті Top.Estate контактні (персональні) дані в тому числі, але не виключно, такі персональні дані: ідентифікаційні дані (прізвище, ім'я, по батькові), номери телефонів (стаціонарних і мобільних).

Персональні дані можуть бути передані особам тільки відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Мені зрозуміло, що відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» я маю право:

1) Знати про місцезнаходження бази даних, яка містить мої персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження її власника;

2) Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані;

3) На доступ до своїх персональних даних;

4) Отримувати не пізніше ніж за 30 календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються мої персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст моїх персональних даних, які зберігаються;

5) Пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, у зв'язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи шкодять честі, гідності та ділової репутації фізичної особи;

8) Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадовим особам, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;

9) Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) Вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) Відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) Знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Цим підтверджую, що я ознайомлений (-а) з фактом внесення відомостей про мене до бази даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються в процесі здійснення діяльності Сайту Top.Estate.

 

ОПЛАТА ПОСЛУГ

 

Замовлення платних послуг Порталу здійснюється Користувачем на відповідній сторінці замовлення послуги, в Особистому кабінеті, а також в будь-яких інших відповідних розділах Сайту, згідно з інструкціями, розміщеними на таких сторінках Порталу.

Користувач зобов'язується ознайомитися з цінами на платні послуги Компанії. Адміністрація Порталу залишає за собою право змінювати вартість і умови надання платних послуг без додаткового попереднього інформування про це Користувачів. Актуальна вартість обраної послуги доступна на сторінці замовлення і залежить від параметрів замовлення.

Звернення Користувачів щодо повернення коштів за ненадані або неякісно чи невчасно надані послуги приймаються лише у письмовій формі (надіслані на e-mail: з e-mail-адреси, на яку зареєстрований акаунт Користувача на Порталі). За результатом розгляду письмового звернення Користувача Адміністрація Порталу приймає відповідне мотивоване рішення.

Адміністрація Порталу має право відмовити у поверненні коштів Користувачу, який порушив умови Угоди.

 

ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

 

На сторінках цього сайту містяться посилання («гіперпосилання») на інші сайти, які підтримуються третіми особами. Сайт Top.Estate сприяє доступу до таких сайтів і не несе жодної відповідальності за їх зміст. Сайт Top.Estate відмовляється від зв'язку з будь-яким вмістом будь-яких сайтів третіх осіб, посилання на які є на Top.Estate і не несе ніякої відповідальності за будь-яке порушення авторських прав, прав на товарні знаки або іншу інтелектуальну власність, порушення особистих немайнових прав, які мають місце на сайті, посилання на який міститься на Top.Estate.

Top.Estate докладає значних зусиль для того, щоб убезпечити сайт від вірусів, проте, не може гарантувати їх повну відсутність. У зв'язку з цим, рекомендуємо користувачам самостійно вживати заходів щодо захисту своїх комп'ютерів від вірусів перед завантаженням документів і даних з сайту Top.Estate. Сайт Top.Estate не гарантує відсутність помилок або збоїв в роботі окремих опцій сайту, а також не відповідає за цілодобову доступність цих опцій.

Сайт Top.Estate не несе відповідальності за будь-який несанкціонований доступ або використання серверів Сайту та/або будь-якої інформації про користувачів, що на них зберігається, а також за будь-які помилки, віруси, тощо, які можуть бути передані на Портал або через Портал третіми особами.

Сайт Top.Estate не несе відповідальності за невиконання, або перешкоди у виконанні зобов'язань з надання доступу до Порталу через обставини непереборної сили, наслідки яких не можна уникнути, або подолати (таких як рішення влади, трудові спори, нещасні випадки, розриви в загальній системі комунікацій і т. д.).

Сайт Top.Estate не несе відповідальності за збої в роботі Порталу, викликані технічними перебоями в роботі устаткування і програмного забезпечення.

Сайт Top.Estate не несе відповідальності за збереження інформації з аккаунта, можливість використання сервісів Порталу, збереження та можливість використання коштів на особистому рахунку Користувача, у випадку блокування/заборони використання сторонніх сервісів, за допомогою яких Користувач здійснює реєстрацію, та/або вхід на Сайт Top.Estate, що є поза контролем Адміністрації Порталу.

 

ТЕРМІН ДІЇ УГОДИ

 

Ця Угода набуває чинності з моменту початку використання Користувачем будь-якого сервісу Порталу або з моменту реєстрації Користувача на Сайті Top.Estate, і діє безстроково.

Користувач має право припинити свою реєстрацію на Сайті Top.Estate в односторонньому порядку, без попереднього повідомлення про це Адміністрації Порталу і пояснення причин.

Адміністрація Порталу має право відмовитися від Угоди у випадках порушення Користувачем положень цієї Угоди або вчиненню інших дій, які суперечать політиці Сайту Top.Estate.

beforeinstallprompt
2018 TOP ESTATE
Вход в личный кабинет
или авторизируйтесь с помощью социальных сетей